10 Şubat 2008 Pazar

Başkanımız hakkındaki iddialara verdiğim cevap

Mustafa SARIGÜL cevap
Değerli yoldaşlarım. Forumunuza ziyaret amacıyla üye oldum ve beğendim. Ben sarigulcuyuz.biz'in yöneticisiyim. Bazı yoldaşlarımızın başkanımız Mustafa Sarıgül'le ilgili tereddütleri bazılarınında eleştirilerini olduğunu gördüm. Sanırım bi cevap bekliyosunuz bende yardımcı olmak isterim.

Sarıgül'e deniliyorki Amerikancı v.b. Fakat bu iddiaları ortaya atanlar bir türlü kanıt gösteremiyor. Diyelimki Sarıgül Amerikancı; peki niye hala CHP'nin başına geçemedi. Amerikancı olsaydı elini kolunu sallaya sallaya başkan olurdu. Baykalda hiçbişey yapamazdı. Diyenler var Amerikaya niye gitti ozaman? Sarıgül'ün Amerika'ya gitmesindeki amaç ABD'deki Türk lobisinde çıkan ayrılıkları çözüme kavuşturmak, Türklere birlik çağrısı yapmak. Buna benzer olarak Almanya'yada gitti. Nedeni ise Türk yanlısı olan SPD (Alman Sosyal demokrat Partisi) 'ye Türkler tarafından destek verilmesi.
Bide dolandırıcı gibi çirkin iftiralar atılıyor. Madem Mustafa SARIGÜL dolandırıcı, niye ona karşı açılan 32 davanın 32sinide kazandı?

Ayrıca niye Sarıgül? Çünkü Kemalizmin iktidar olması için halka inmesi lazım. Yani varoşlardan, kırsal kesimden ve doğudan oy alması lazım. Bunu başarabilecek tek Kemalist lider Sarıgüldür. Bunu slogan atarak değil anketlere ve halka kulak vererek söylüyoruz. Farkediyorsanız Mustafa SARIGÜL Anadolu gezileri yapıyor. En son Diyarbakır, Muş ve Batman'a gitti. Gittiği her yerde halk tarafından, dernekler ve sivil toplum örgütleri tarafından protokolle karşılanıyor. İlginin büyük olduğu apaçık ortada.

Şunuda açıkça söyleyebiliriz; Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!!! Yaşasın Kemalizm!!!

Kendi sitemize sizin forumunuzu ekliycem. Sizleride bekleriz forumumuza. Artık birlik zamanı. Kemalizm hareketi zamanı. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle...
www.sarigulcuyuz.biz/forum [ULUBaTLI]

Hiç yorum yok: