19 Ekim 2007 Cuma

Sarıgül, CHP'den İhraç Edilen İl ve İlçe Başkanlarıyla Gönen'de Bir Araya Geldi


stanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Balıkesir ve çevresinde Cumhuryet Halk Partisi(CHP)'nden ihraç edilen il ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu. Sarıgül, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı yine sert bir dille eleştirdi.
İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Balıkesir ve çevresinde Cumhuryet Halk Partisi(CHP)'nden ihraç edilen il ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu. Sarıgül, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı yine sert bir dille eleştirdi.

İlçedeki Yıldız Otel'de gerçekleşen basın açıklamasına görevden alınan Balıkesir İl Başkanı Münir Balkanlı, Gönen İlçe Başkanı Nazım Uzun, merkez ilçe başkanı Ender Biçki, Edremit İlçe Başkanı Ahmet Özkoca, Ayvalık İlçe Başkanı Yalçın Taş, Kepsut İlçe Başkanı Özcan Dursun, Savaştepe İlçe Başkanı İsa Alaca, Bandırma İlçe Başkanı Ömer Lütfü Kayalar, Manyas İlçe Başkanı İbrahim Canbay, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak, Gönen eski başkanları Mete Dinç, Burhan Özdemir, Ünsal Acar ve çok sayıda CHP'li katıldı (Cihan Haber Ajansı)

Hiç yorum yok: